2013. július 31., szerda

16. bejegyzés: Az első Water marble alkotásom


Nos.. Annyira nem nevezhető alkotásnak, sokkal inkább kudarcnak hívnám..
De mindent ki kell próbálni, szóval legalább ezt is megpróbáltam. Be kell vallanom őszintén, hogy azt hittem könnyebb lesz. Nagyon sok lakkot cseppentgettem a vízbe mire sikerült egynek úgy szétfolyni. Két lakkal sikerült ez, egy pirossal és egy fehérrel. Ezért most ilyen színű lett. Csak egyetlen körmömön csináltam meg.. Nem lett volna türelmem a többin is ezt végigcsinálni.
Azért egy próbálkozásnak jó volt ez a kis akció. :)


Read More

15. bejegyzés: Salt nail art: pink-white


Amikor az interneten inspiráció után kutattam, körmöket nézegettem sokszor találkoztam már az úgy nevezett sós körmökkel. Ezt azért hívom/hívjuk így, mert hogy valódi konyhasót szórunk a körmeinkre.. Igen kicsit vicces.. De amilyen vicces olyan mutatós.. :D
Nekem nagyon tetszett a végeredmény, amit elértem vele. Az egész annyi volt, hogy a körmeimre felkentem elegendő réteg körömlakkot (ez esetben 3-at) és rögtön akkor, amikor lefestettem az utolsó réteget szórtam is bele a sót, amíg még nem száradt meg. Ennél a maninál akkor az igazi a hatás, ha nem kenjük le fedőlakkal, vagyis szerintem. :)



Read More

2013. július 30., kedd

14. bejegyzés: Francia manikűr


A következő manikűrről nem szeretnék sokat írni, bár nem is tudnék valami sokat mondani róla. :D Egy egyszer fehér klasszikus francia manikűr. A gyűrűsujjamon rózsaszín 2 neonrózsaszín csíkkal. :)


Read More

2013. július 28., vasárnap

13. bejegyzés: Nyári színes


Most egy egyszerű spontán jött manikűrt osztok meg veletek.
A múltkori strandos körmös bejegyzésemben szereplő Blutterfly lakkal festettem ki a körmeimet. Aztán fogtam még 2 szít, egy Feicai narancssárgát és egy Glamour kéket aztán még belőlük is vittem fel a körmeimre. És így született meg ez a manikűr. :)





Használt lakkok:


Read More

12. bejegyzés: Strandos köröm




Ma a családommal voltunk strandolni. A nagy melegben ránk fér egy kis hűsölés. :)
A manikűrömet természetesen a fürdőruhámhoz próbáltam igazítani. A fürdőruhám egy kétrészes bikini. A felsőrésze pánt nélküli a 2 mellrész között pedig meg van csavarva. Az alsó része pedig egy egyszerű ugyanolyan rózsaszínű bikini alsó. Nagyon szeretem ezt a fürdőruhát. :)
A körmeimet egy hozzá illő rózsaszín Blutterfy lakkal festettem ki, ami mellesleg az egyik kedvencem most. És volt olyan szerencsém, hogy a strandon még rózsaszín karszalagot is kaptunk! :D

A lakk:


Read More

2013. július 26., péntek

11. bejegyzés: 31 napos köröm kihívás 7. nap - Fekete és fehér


A 7. nap színe, vagyis színei a fekete és fehér lett.
A manikűrt nem bonyolítottam túl. Kifestettem a körmeimet fehérre és fogtam egy golyóstollat.. És annak a segítségével repedezéseket festettem a középsőujjamra és a gyűrűsujjamra. :)


Read More

10. bejegyzés: Az új szekrény



Tegnapi utazásunk során rengeteg használt német cikk boltban jártunk. :)

Eredetileg ágyat szerettünk volna vásárolni.. pár széket.. meg még egy pár dolgot, amire szükségünk volt. Amikor nézelődtem az egyik boltban megláttam egy szekrényt és rögtön eszembe jutott hogyan tárolnám benne a körömlakkjaimat, sminkjeimet, ékszereimet, mert már lassan itt az iskola ismét és az új könyveknek is kell a hely  :(
Aztán találtam egy kis szekrényt, ami amúgy eredetileg szerintem egy éjjeli szekrény, de teljesen mindegy.. Az a lényeg a célnak megfelelő.
Most megmutatom nektek, hogyan rendezkedtem be az én új szekrényembe! :) 


Itt még a lakkok össze vissza hevertek a földön:


Itt már elrendezgettem a lakkokat és a körmös cuccaimat a 2 fiúkba színek szerint:


Aztán a sminkeket is elrendezgettem. Az első képen még kipakolva láthatóak, a második képen pedig már mindennek kerestem tárolót aztán abba tettem bele. :)





Read More

2013. július 24., szerda

9. bejegyzés: 31 napos köröm kihívás 6. nap - Lila


A 6. nap színe a lila. Ezt a színt nagyon szeretem. :)
A manikűrt úgy alkotta meg , hogy kifestettem a körmeimet fehérre és szivaccsal felütögettem egy kis lila lakkot a körmeimre. A körmeim már elég hosszúra nőttek és ennek nagyon örülök. :)






Használt lakkok:


Read More

8. bejegyzés: 31 napos köröm kihívás 5. nap - Kék


Az 5. nap színe a kék.
A manikűrhöz egy általam nagyon szeretett kékeszöld Glamour lakkot használtam. Díszítésnek a mutatóujjamra festettem egy elég szerencsétlen kis pillangót feketével és fehérrel. :D






Használt lakkok: 


Read More

2013. július 18., csütörtök

7. bejegyzés: 31 napos köröm kihívás 4. nap - Zöld


A 4. nap színe a zöld.
Nem nagyon volt kedvem különösebb dolgot alkotni a körmeimre. Ez a lakk amúgy is szerintem önmagában gyönyörű és elég díszes. Ez az AVON Sequined turquoise lakkja, amit nagyon szeretek. :)





Használt lakkok:




Read More

2013. július 17., szerda

6. bejegyzés: 31 napos köröm kihívás 3. nap - Sárga


A 3. nap színe a sárga.
Annyira nem vagyok kibékülve a sárga színnel, de azért ezt a napot is szerettem volna megcsinálni. A manit úgy készítettem el, hogy a körmeimet kifestettem egy True lover sárga lakkal és szivaccsal felütögettem rá egy kis fekete lakkot. :)





A használt lakkok:


Read More

5. bejegyzés: 31 napos köröm kihívás 2. nap - Narancs


A második nap színe a narancs lett.
Nagyjából kedvelem ezt a színt. A körmeimet úgy készítettem el, hogy szivacsos technikával egy narancssárga rapsodi lakkból felütögettem a körmeim végére. A gyűrűsujjam pedig kapott egy szép kis virágdíszítést, aminek a szirmait fogpiszkáló segítségével tettem élethűbbé, a közepe pedig egy fekete kövecskét kapott. Mindegyik körmömre egy glitteres fedőlakkot kentem fel végezetül. :)




Használt lakkok:





Read More

2013. július 15., hétfő

4. bejegyzés: Régebbi műveim :))


Most bemutatom nektek még régebben készült manikűrjeimet. Csak azokat tudom megmutatni sajnos, amikhez volt annyi eszem, hogy lefotózzam. :)
Van olyan is köztük, amelyiket csak levágtam egy-egy képről, amin mondjuk látszott. :(









Read More
Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena