2013. szeptember 18., szerda

49. bejegyzés: szívecskés mani tutorial :))

Ezt a manikűrt is még valahol régebben láttam. Már egyszer régebben elkészítettem csak más színekben, és bejegyzés is készült róla, amit megnézhettek ITT :))

Szeretném veletek megosztani, hogyan is készült ez :))

Na szóval :)

Kellékek: Szükségünk lesz két színű körömlakkra, ami illik egymáshoz. Az egyik legyen világosabb árnyalat, a másik pedig egy sötétebb, hogy jól látható legyen a végeredményben a minta. :) Aztán szükség lesz még öntapadós papírra és ollóra.



Első lépésben fessük ki a kisujjunkat és a hüvelykujjunkat a sötétebb lakkal. Aztán vágjunk egy kis darabot a celluxból( vagy amilyen öntapadóst használtok.. én nem azt használtam). 
Következő lépésként válasszuk el a mutatóujjunkon és a gyűrűsujjunkon a körmünket a felénél a celluxal, a képen látható módon, és fessük ki a felét. Ha készen van szedjük le a celluxot. :)


A következő lépésben fessük ki a középső ujjunkon a körmünket a világosabb színnel. A mutatóujjunkon és a gyűrűsujjunkon a köröm másik felét fessük ki szintén a világosabbik lakkal. :)) 


Ha ez meg van akkor készítsük el a szívecske sablont. :) Na akkor .. az öntapadós papírt hajtsuk félbe és rajzoljunk rá egy fél szívet(így a szív szimmetrikus lesz), aztán vágjuk ki. :D Ha kivágtuk akkor hajtsuk szét a papírt és kaptunk egy szívsablont. :3


Ragasszuk a sablont a középső ujjra és fessük ki a szívecskét a sötétebb színnel.. Aztán szedjük le a sablont. A körmeinket még fessük le fedőlakkal és KÉSZ ! :D


VÉGEREDMÉNY:














0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena